Utilis.bg – за нас

Избираме заедно с вас.

Зад Utilis стои семеен екип, който се е посветил на идеята да направи ежедневието ви по-лесно и по-приятно. Вярваме, че времето е най-ценният ресурс, затова се стараем да ви подарим свобода – свобода, както по отношение на онлайн пазаруването, така и по отношение на вашето време. Днес, повече от всякога, често губим часове в хаотично обикаляне по коридорите на големите магазини, стресът е неизбежен, чакането също. Рядко ни остава време да се посветим на истински важното, на това, което ни кара да се чувстваме пълноценни – нашето семейство, приятели или хоби. Utilis ще ви помогне да преоткриете пазаруването, превръщайки го в лесно, бързо и приятно виртуално преживяване, при което стоките са само на няколко клика разстояние. Подбраните от нас продукти са именно онези, които бихме искали да присъстват в личното ни ежедневие, както и в това на любимите ни хора. Смятаме, че във време, когато искаме всичко „тук и сега“, именно бързото онлайн пазаруване е най-добрият начин да се избавим от досадните опашки и тълпите по магазините. Вярваме, че ще предоставим на вас, нашите клиенти, иновативен бъдещ подход на пазаруване, чрез който да използвате времето си по най-рационалния начин. Държим на комуникацията с клиента и приемаме с радост всяка похвала или критика, като се стремим да подобрим, както дейността си, така и вашето потребителско преживяване.

Уважаваме избора на хората.

Качеството на продуктите, които предлагаме в Utilis, е плод на внимателен подбор. Сравняваме цените така, че да предоставим най-изгодните предложения спрямо конкуренцията и стандарта на нашите клиенти, като уважаваме индивидуалния вкус на всеки от вас. Разполагаме с богат асортимент от хранителни и био стоки, електроника, козметика и продукти за дома. Залагаме на разнообразието като водещо за пълноценното потребителско преживяване и редовно разширяваме количеството на предлаганите продукти. Стараем се да отговорим на нуждите ви в различните аспекти от ежедневието – хранене, домакинство, свободно време, спорт, здраве и красота. Вярваме, в рационалния подход и се стремим да ви улесним, като предложим интересни и иновативни стоки, с чиято помощ да се насладите на свободното си време. Сигурни сме, че щом разгледате нашия онлайн магазин, бързо ще откриете продукт, с който да се посветите на ново хоби, да преобразите дома си или да зарадвате близките си.

Вярваме, че всичко може да бъде на едно място.

Днес, когато пестим не само средства, но и време, смятаме, че е излишно да обикаляте безкрайно по магазините или да се лутате в интернет, за да се сдобиете с желаните продукти. Именно затова събрахме всичко нужно за ежедневието и свободното време на едно място. Само с помощта на лаптоп или мобилно устройство бързо ще откриете мечтаните продукти. Улеснете максимално вашето пазаруване, като го превърнете в своеобразно приключение из стотици разнообразни стоки и оставите дългите опашки и тежката пазарска кошница в миналото.

Смятате себе си за откриватели и обичате да експериментирате?

Потопете се в Utilis – магазина на бъдещето! Вярваме, че спомагаме за утвърждаването на един нов и модерен подход на пазаруване, който тепърва ще се налага у нас. Сигурни сме в неговите ползи. А ето и кои са те:
  • Пазарувате бързо и лесно
  • Спестявате време
  • Имате достъп до богато разнообразие от качествени стоки
  • Пазарувате на изгодни цени
  • Получавате поръчката си бързо
  • Имате възможност да откриете ново хоби
  • Можете да преобразите дома си
  • Можете да се сдобиете с най-модерната електроника
  • Преоткривате едно напълно различно онлайн преживяване
  • Преодолявате географските ограничения – изцяло дигитална услуга

Ценим вашето време и времето на семейството ви.

Основен приоритет за екипа ни е времето. Както в домакинството, така и в свободното време, всяка минута е ценна. Надяваме се чрез дейността си да ви помогнем да споделите стойностни мигове с близките, семейството и приятелите си, да отделите няколко минути за себе си или просто да се отдадете на заслужена почивка у дома. Запълнили сме пространството на Utilis с качествени стоки, които ще подобрят начина ви на живот. Държим на точността и отговорността към нашите клиенти – след като направите своя избор, ще получите поръчката си възможно най-бързо. А ако имате коментар за закупеното, без да се бавим, ще се свържем с вас. Отворени сме към вашите препоръки, като полагаме усилия да задоволим всяко клиентско изискване.

Вярваме в иновативните решения.

Определяме себе си като откриватели. Utilis е вдъхновен от креативността, новаторството и практичността. Вярваме в нестандартния подход, който е ключ към бъдещото развитие на онлайн пазаруването. Събирайки множество продукти в напълно дигитална среда, се стремим да преобърнем традиционните схващания, да променим нагласата на клиента и да превърнем пазаруването от задължение в интересно преживяване. Щастливи сме, когато получаваме позитивна обратна връзка. Стараем се да бъдем причина за по-качествен и приятен живот. Благодарим ви, че сте точно тук в този момент! Пожелаваме ви приятно пазаруване!

Имате нужда от помощ или не намирате нещо?

Потърсете ни веднага! Телефон: +359 878 323 126 E-mail: [email protected]