Utilis.bg – условия за доставка

Поръчаните продукти, предлагани от Utilis BG, се доставят в цялата страна, чрез куриер на Speedy и Interlogistika до вратата на посочения от получателя адрес. За целта получателят е необходимо да посочи етажа, до който продуктите следва да бъдат доставени, в полето за адреса в електронния формуляр на определено за това място. В противен случай, доставката ще бъде извършена до сградата, посочена като адрес за доставка. Поръчки до офис на куриера се доставят само от куриерска фирма Speedy. Клиентът няма възможност да избере доставчика, с когото Utilis работят, за да бъде доставен поръчания продукт.

 

Продуктите са в оригиналната си запечатана опаковка от производителя. Но имайте предвид, че някои от стоките се проверяват преди да бъдат изпратени с цел по-голяма сигурност към вас.

 

 

Доставка на поръчки с продукти от „едра бяла техника“, предлагани от Utilis.

Терминът „едра бяла техника“ е условен. Той включва стоки тип „едра бяла техника“, предлагани от Utilis в категория „Домакински електроуреди“: хладилна техника, перални, съдомиялни, сушилни, готварски печки и микровълнови, котлони, абсорбатори, бойлери, климатици и уреди за отопление, но и за други продукти с голям размер. Освен това продуктите може да са както в бял цвят, така и в други цветове. Включват се и продукти, които не са изрично изброени по-горе, но попадат в това определение, поради големия си размер.

Този тип продукти се доставят до адрес. При желание за доставка до определен етаж, следва предварителна уговорка с куриера.

Таксата за уредите, които са част от „едра бяла техника“ е 19,99 лв. чрез куриер Interlogistika.

 

 

Доставка на телевизори

Таксата за доставка на различни модели телевизори и аудио техника е както следва и е за една поръчка независимо колко продукта от тези категории има в нея:

– Категория „Телевизори“ –  14,99 лв.

– Категория “Системи за домашно кино & Аудио Hi-Fi”– 14,99 лв.

Доставката се извършва с куриери Speedy.

 

 

Доставка на хранителни стоки

Всички хранителни стоки от Супермаркета на Utilis.bg се доставят директно до твоята врата, всеки ден за цяла София от 09:00 до 21:00.

Цена за доставка за град София: 

  • в рамките на околовръстното 5.99 лв.
  • след околовръстното 6.99 лв.

При поръчки с тегло над 20 кг се начислява такса превишено тегло: 0.15 лв./кг.

Безплатна доставка при заявки над 80 лв.

 

Цена за доставка извън София: 

Всички продукти, които се доставят извън София се осъществява чрез куриер, според тарифите и условията на съответната компания. Доставката до съответното населено място може да се осъществи до 3 работни дни:

  • до 3 кг – 4.99
  • от 3 кг до 10 кг – 7.99
  • над 10 кг се начислява такса + 0.50 ст. на всеки следващ килограм

Без минимална стойност на поръчката

ПОРЪЧКА НА ХРАНИТЕЛНИ СТОКИ, ЗА КОИТО СЕ ИЗИСКВА СПЕЦИАЛЕН ТЕМПЕРАТУРЕН РЕЖИМ НА СЪХРАНЕНИЕ НЕ СЕ ДОСТАВЯТ ИЗВЪН СОФИЯ!!!

 

 

Доставка на поръчки, съдържащи друг тип продукти, предлагани от Utilis.

Доставката на продукти, които не включват „едра бяла техника“ и „телевизори”, и попадат в категории „Дребна техника”, „Аксесоари”, „Малки електроуреди” са с фиксирана стойност на доставката 4,99лв. и се извършват с куриерска фирма Speedy.

 

 

При обща поръчка на продукти от различни категории с различен клас на доставка, се калкулира най-високата стойност на доставката без различните класове на доставка да се сумират.