Присъединете се към нашето AquaSource семейство и използвайте до 30% отстъпка от продуктите без ангажименти

Защо да се регистрирам в АкваСорс?

Разнообразие от предимства при регистрация като дистрибутор в АкваСорс:

 1. Ново! Програма Лесно начало – По време на регистрацията можете да изберете Програма Лесно начало само за 98 лв. вместо 210 лв.
 2. Безсрочна регистрация – Регистрирането ви е безсрочно и ви позволява да купувате продукти с отстъпка за себе си или за своето семейство. Не сте задължени да дистрибутирате продуктите на АкваСорс. За да поддържате активният си акаунт и да отговаряте на изискванията по ГДПР, е необходимо да закупите поне един продукт годишно.
 3. Отстъпка от 25-30% на всички АкваСорс продукти – При регистрация като дистрибутор получавате постоянна отстъпка от 25-30% от цената на всички продукти на АкваСорс.
 4. Месечни промоции за дистрибутори – Като регистриран дистрибутор, имате достъп до специални месечни промоции, които са налични само за вас. Например, купувате 3 продукта и получавате 1 безплатно.
 5. Начален пакет – При регистрацията си като дистрибутор получавате начален пакет с полезни материали за продуктите и фирмата.
 6. Директна покупка от АкваСорс – Имате възможността да пазарувате директно от АкваСорс, когато и колкото пожелаете, както в България, така и в чужбина.
 7. Развитие на свой бизнес – Ако желаете, АкваСорс ви предлага възможността да развиете свой собствен бизнес чрез изградена Мулти Левел Маркетинг система. Това ви дава възможност за допълнителни доходи и създаване на собствен бизнес.
 8. Собствен Онлайн магазин – АкваСорс ви предлага да активирате свой онлайн магазин в тяхната система. Подробности ще получите след регистрацията.
 9. Подкрепа от Utilis.bg Мрежа – При регистрация като дистрибутор в АкваСорс, получавате помощ за стартиране с използването на продуктите и възможност да развиете своя АкваСорс бизнес, ако желаете.
 10. Информационен пакет – При регистрацията получавате и пакет с информация за АкваСорс и продуктите!
 11. Без физически договори – Всичко става онлайн без необходимост от подписване на физически договор.
 12. Ново! Безплатна доставка – Получавате безплатна доставка на договора, началния пакет и всички продукти, които закупите при регистрацията.

Опитайте АкваСорс и се възползвайте от всички предимства, които ви предлагаме при регистрацията като дистрибутор!

Регистрацията е лесна и бърза. Става с попълване на онлайн формуляр за регистрация и такса от 99 лв., която се изплаща с отстъпката за първите няколко продукта.

Заедно с регистрацията можете директно да поръчате и продукти с отстъпка.

За онлайн регистрация, моля попълнете следната форма за контакт:

  С попълването на тази форма, вие заявявате желанието си да се регистрирате в АкваСорс, за да пазарувайте с до 30% отстъпка. Ние ще се свържем с вас, за да ви дадем повече информация за процеса по регистрация:
  Формата ще ви препрати към сайта, в който можете да завършите регистрацията си като Дистрибутор:

  Телефон (за да се свържем с вас)*:

  Име и фамилия*:

  Е-майл адрес (ще получите допълнителна информация за регистрацията)*:

  * Данните от тази форма, ще се използват, само за да ви изпратим допълнителна информация за регистрацията и да ви помогнем с процеса. Съгласявате със съхраняването и обработката на вашите данни от този сайт според нашите Общи Условия и Политика за поверителност